Persfotografie

Een persfotograaf of fotojournalist is een persoon die persfotografie bedrijft; het maken van foto’van bijvoorbeeld nieuwsonderwerpen, ter publicatie in kranten en tijdschriften..


In de regio’s Roosendaal en Bergen op Zoom is Christian Traets Fotografie voor verschillende media actief. De foto’s worden met de juiste kwaliteit geleverd en geven een goed beeld van de situatie. Door de moderne technologie kunnen de foto’s op locatie vrijwel direct geleverd worden.

Door de jaren heen heeft Christian Traets Fotografie een groot archief opgebouwd met diverse foto’s van nieuwsgebeurtenissen en evenementen. De foto’s zijn altijd opvraagbaar en beschikbaar in verschillende formaten.

Naast foto’s maakt Christian Traets Fotografie ook videobeelden bij nieuwsgebeurtenissen. De videobeelden kunnen makkelijk en snel aangeleverd worden voor zowel Web als TV.

Christian Traets Fotografie is aangesloten bij de NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en de DuPho (Dutch Photographers). Tevens is hij in bezit van een NVJ Perskaart en een Landelijke Politieperskaart. Hiermee kan hij zichzelf legitimeren als professioneel (foto)journalist.


Klanten


Wilt u in contact komen of bent u benieuwd naar de portfolio van deze service? Klik dan op de naastgelegen buttons:

Druk enter om te zoeken of ESC om te sluiten