Over Christian

Welkom bij Christian Traets Fotografie.
Leuk dat je meer te weten wilt komen over mij.

Christian Traets

Christian Traets

Fotograaf

Kom in contact met mij

Bekijk mijn portfolio

Mijn naam is Christian Traets, een 24-jarige jongeman met een hart vol passie voor fotografie.

De oorsprong van mijn liefde voor fotograferen begon in 2008. Ik kocht mijn allereerste camera, een Canon 1000D. Door veel te oefenen met het maken van foto’s en de ruimte te benutten die ik aangeboden kreeg, kwam ik in aanraking met pers- en evenementenfotografie. Eind 2011 heb ik mezelf volledig gericht op de fotografie. Hierdoor groeide mijn klantenkring en heb ik mezelf, begin 2012, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Christian Traets Fotografie was opgericht.

Om de goede kwaliteit te kunnen leveren en mezelf verder te verdiepen in de fotografie, ben ik in september 2012 gestart met de opleiding Fotografie aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Tijdens deze opleiding kwam ik in aanraking met verschillende andere facetten van het vak, van fotografie op locatie tot in een studio. Na vier jaar kon ik in juni 2016 mijn diploma in ontvangst nemen.

Momenteel ben ik voltijd actief in Roosendaal en omgeving op gebied van pers-, evenementen- en bedrijfsfotografie. Deze richtingen behoren tevens tot mijn grote passie voor de fotografie.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag, neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Druk enter om te zoeken of ESC om te sluiten