Welkom op de nieuwe website

Welkom op de vernieuwde website van Christian Traets Fotografie. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een compleet nieuwe website.

Tijdens het ontwikkelen van de nieuwe website zijn alle pagina’s opnieuw opgemaakt. Hierdoor is er meer informatie te vinden over de diensten van Christian Traets Fotografie en tevens is de portfolio helemaal vernieuwd. Via de blog zal Christian Traets Fotografie geselecteerde reportages plaatsen en wat hem bezig houdt.

Webshop

In de vorige website kon men via een bestelformulier een bestelling plaatsen van o.a. de ‘Tullepetaone in de sneeuw’. Vanaf nu kan dit nog beter en sneller via de webshop, die geïntegreerd zit in de website. Men kan direct met o.a. iDeal betalen. Komende tijd zal de webshop uitgebreid worden met andere producten, materialen en formaten.

In kader van de opening van de vernieuwde website krijgt men bij gebruik van de code: OPENING 10% korting!

Nieuwsbrief

Door onder andere de integratie van de webshop zal er vanaf heden ook regelmatig een nieuwsbrief verstuurd worden.De nieuwsbrief zal voorzien zijn van de laatste updates, leuke acties en uiteraard om geïnteresseerde te informeren. Via het onderstaande formulier kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief:

[mc4wp_form id=”947″]

 

Druk enter om te zoeken of ESC om te sluiten